Notícies en RSS v2.00
Nova activitat amb motiu del XXV Aniversari de l’Associació
(viernes, 17 de febrero de 2012)

24 de març, Algemesí - Alzira

Eixida Estació Renfe 7.53h arribada a Algemesí a les 8.21h, a les 9.15 ens trobarem en la Creu Cuberta (Alzira) amb gent d’esta població per a arribar sobre les 10.00 a la Plaça Major.

El dissabte 24 de març de 2012 se celebra la XX Jornada d’Exaltació del Tambor i el Bombo Ciutat d’Alzira. La mateixa rebia el passat gener el reconeixement de la Generalitat Valenciana amb la Declaració de Bé d’Interés Cultural Immaterial.

I així mateix forma part del conjunt de Tamboradas que se celebren a Espanya, l’expedient del qual està en curs d’aprovació com Ben Immaterial Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, per al pròxim Comité de novembre de 2012.

La Jornada es desenrotlla amb una successió d’activitats que es prolongaran fins a l’una de la matinada, donant començament a les 10 del matí, quan l’Alcaldessa de la Ciutat donarà la benvinguda a tamboristas i pelegrins de l’Associació Amics del Camí de Santiago de la Comunitat Valenciana, que en l’etapa provinent d’Algemesí passaran per Alzira en el seu recorregut de l’itinerari del Camí de València a Santiago, fent coincidir este Bé Cultural Patrimoni de la Humanitat des de la seua Declaració per la Unesco en 1993, amb el postulat Ben Immaterial de les Tamboradas.

Més informació: 96 385 99 82, divendres vesprada